Kontakt Joan – på telefon

Grøn arbejdsglæde

At grønt er sundt for øjnene ved de fleste, men det er langt fra den eneste positive egenskab. Målrettet brug af planter kan give de bedste betingelser for et godt arbejdsmiljø. En lang række videnskabelige undersøgelser peger i samme retning:

Grønne planter på kontoret gavner både helbredet, humøret og arbejdsindsatsen.

Syntetiske gulvtæpper, kopimaskiner, computerskærme o.lign. kan resultere i hovedpine, uoplagthed og tørre slimhinder hos medarbejderne, og medføre flere sygedage.

Nyeste forskning viser, at grønne planter ikke alene pynter i arbejdsmiljøet. De gavner indeklimaet og dermed helbred, velbefindende og sågar koncentrationsevne blandt de mennesker, der opholder sig i planternes nærhed.

Krop og sjæl bliver ganske enkelt beroliget og mere i harmoni med omgivelserne, når planter får lov til at skabe en naturlig ”oase” på kontoret.

Vil du vide mere om, hvad planter kan gøre for din virksomhed?
Ring til Joan Nielsen på tlf. 70 22 01 99

Vidste du at...

Planter renser luftfugtigheden med op til 15 procent, mens luftens indhold af ilt også bliver forøget. Planterne renser kontorets indeluft for støv og alt det, der følger med støv i form af organisk materiale såsom bakterier, mikrosvampe og mikrosvampenes sporer.

Kontakt os

Kontakt Joan Nielsen for en uforpligtende snak og et godt tilbud på grøn arbejdsglæde til din virksomhed.