Kontakt Joan – på telefon

Personlig planteservice

Hos Green-indoor kender vi betydningen af personlig planteservice.

Hos os har du kun én kontaktperson, som sørger for, at din virksomheds plantemiljøer altid fremstår friske, velplejede og i overensstemmelse med dine ønsker – og som gerne kommer med idéer til fornyelse, så det også bliver et levende og inspirerende samarbejde.

Vores personale er naturligvis faguddannet, og er altid klar til en frisk dialog og et par gode råd.

Services

Vi tilbyder salg, etablering og vedligeholdelse af grønne plantemiljøer i virksomheder, hoteller, institutioner og offentlige kontorer.

  • Skræddersyet serviceaftale
  • Bredt udvalg af grønne og blomstrende planter i høj kvalitet fra danske gartnerier
  • Moderigtige kummer i forskellige størrelser og stilarter
  • Kreative buketter og dekorationer
  • Løbende rådgivning og sparring omkring dit grønne plantemiljø

Køb eller leje

Hvis du køber kummer og planter hos Green-indoor, kan du naturligvis vælge selv at stå for den daglige pasning af planterne.

Vi anbefaler dog altid vores kunder at tegne en serviceaftale med 100% plantegaranti. Derved undgår du uforudsete udgifter til nye planter og har samtidig sikkerhed for, at dine plantemiljøer altid er i topform.

Hvis du gør brug af vores fordelagtige lejeaftale på kummer og planter, er planteservice altid med i prisen. Løbetiden på lejeaftalen tilpasses efter din virksomheds særlige behov.

Ved leje forbliver planter og kummer Green-indoors ejendom.

Få mere information og et uforpligtende tilbud
– ring til Joan Nielsen på tlf. 70 22 01 99

Vidste du at...

Planter kan ikke alene rense luften for giftstoffer, men giver også bedre trivsel og er med til at regulere luftfugtighed og temperatur med færre sygedage til resultat.

Senest er forskerne begyndt at interessere sig for indendørsmiljøerne og planternes gunstige effekt på fx vores stressniveau – og dermed på den generelle trivsel.

Læs mere